Maatwerk advies

Milieutechniek Rotterdam B.V. is een kennisorganisatie met een sterk strategisch netwerk.

Advies

Om de werkzaamheden op het gebied van asbestsanering, sloop en bodemsanering goed te kunnen uitvoeren is naast kennis en ervaring ook passie voor het vakgebied nodig. Milieutechniek Rotterdam is vanuit een drive voor dit werk opgericht. Hierdoor is MTR niet alleen een professioneel en betrouwbare aannemer maar ook een vraagbaak voor maatwerk advies.

Op verzoek treedt MTR op als onafhankelijke externe projectleider. We begeleiden het project van begin tot het einde waarbij we een controlerende rol vervullen, de voortgang van de werkzaamheden waarborgen en rapporteren aan uw opdrachtgever. Ook kunt u ons benaderen voor een second opinion of advies omtrent de aanpak van een sloopproject , een asbest,- of een bodemsanering zonder dat MTR wordt betrokken als aannemer.

De sterke positie die we in de markt hebben verworven geeft ons bovendien toegang tot een breed en divers netwerk. Hierdoor kunnen we ook specialistische nevendiensten aanbieden zoals het verzorgen van mobiele zuigtechniek. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, voor vakgerelateerde problemen vinden we (bijna) altijd een oplossing of een betrouwbare partner.

MTR